• Udnyt ressourcerne bedst muligt med
  GPS-baseret robotteknologi

  Med brugervenlige, egenudviklede controllere og Apps, der styrer og overvåger alle relevante funktioner, er vejen fra god idé til gedigen løsning meget kort.

 • Fra idé til færdigt produkt
  på rekordtid

  Med professionelle in-house kompetencer på hardware, software og mekanik udvikler Conpleks Robotech specialtilpassede løsninger, der er konkurrencedygtige på både udviklingstid og performance.

 • Selvkørende robotløsninger
  til udendørs brug

  Conpleks Robotechs robotløsninger er baseret på ekstremt fleksible og robuste samt prisbelønnede teknologiplatforme, som sikrer optimale forhold for sikkerhed og automatisering og dermed øget produktivitet.

 • Robotautomation baseret på
  komplet software platform

  Anvendelsen af en egenudviklet softwareplatform sikrer et stærkt fundament for en agil og professionel udvikling af nye produkter, herunder prototyper baseret på de tilgængelige softwarekomponenter.

  Robotløsninger til forskellige formål og vidt forskellige brancher

  Conpleks Robotech skræddersyr løsninger til selvkørende, udendørs, mobile robotter baseret på yderst fleksible og innovative softwareplatforme samt erfarne in-house design- og konstruktionskompetencer.

  Softwareplatformene dækker over en række hovedfunktionsområder, som udgør grundstenene i udviklingen af nye, fleksible og innovative løsninger. Et set-up, der gør Conpleks Robotech til en foretrukken samarbejdspartner, både når det gælder udviklingstid og performance.


  Softwareplatformenes hovedfunktionsområder
  Software_pakke copy_1060_pixels

  De projektrelevante hovedfunktionsområder kombineres med yderligere funktioner fra softwareplatformene alt efter behov og ønsker, hvormed den komplette, skræddersyede løsning opnås. Disse funktioner består blandt andet af:

  • Avanceret embedded hardwaredesign
  • Temperatur- og miljøhærdet elektronik og mekanik
  • Innovativt industrielt design