• Udnyt ressourcerne bedst muligt med
  GPS-baseret robotteknologi

  Med brugervenlige, egenudviklede controllere og Apps, der styrer og overvåger alle relevante funktioner, er vejen fra god idé til gedigen løsning meget kort.

 • Fra idé til færdigt produkt
  på rekordtid

  Med professionelle in-house kompetencer på hardware, software og mekanik udvikler Conpleks Robotech specialtilpassede løsninger, der er konkurrencedygtige på både udviklingstid og performance.

 • Selvkørende robotløsninger
  til udendørs brug

  Conpleks Robotechs robotløsninger er baseret på ekstremt fleksible og robuste samt prisbelønnede teknologiplatforme, som sikrer optimale forhold for sikkerhed og automatisering og dermed øget produktivitet.

 • Robotautomation baseret på
  komplet software platform

  Anvendelsen af en egenudviklet softwareplatform sikrer et stærkt fundament for en agil og professionel udvikling af nye produkter, herunder prototyper baseret på de tilgængelige softwarekomponenter.

  Velkommen

  Med moderne robotteknologi lige ved hånden er der ingen grund til, at mennesker udfører slidsomme og farlige opgaver. Vi arbejder derfor konstant på at udvikle løsninger til udendørs, mobile robotter, som understøtter arbejdspladser, hvor medarbejderne løser interessante og fagligt funderede opgaver, mens robotterne løser de hårde og rutineprægede.

  Vi automatiserer processerne bag de rutineprægede og slidsomme arbejdsopgaver og implementerer dem i robotterne og sætter dem i gang. På den måde bliver de udendørs, mobile robotter hurtigt en værdsat kollega og samarbejdspartner for medarbejderne.

  Alle de udendørs mobile robotter, vi udvikler, er baseret på vores egenudviklede og patenterede robotteknologier. Det betyder desuden, at vi ud over komplette robotløsninger også kan tilføje nye funktioner til eksisterende robotter.

  Conpleks takes away hard and wearing tasks