• Kreativ innovation
  Til tiden og til den rigtige pris ...

  Ved hjælp af velbeskrevne og tydelige design- og udviklingsprocesser og med brug af up-to-date design- og verifikations-værktøjer, Vil vi altid gøre vores yderste for at opfylde dine krav på en konkurrencedygtig og omkostningseffektiv måde

 • Fra ide til færdigt produkt
  på minimal tid...

  Med professionelle in-house kompetencer på hardware, software og mekanik kan vi udvikle specialtilpassede løsninger og være konkurrencedygtige på både udviklingstid og performance.

  Velkommen

  Skræddersyede løsninger baseret på kompetente og målrettede udviklingsprocesser

  Conpleks Innovation er en R&D-konsulentvirksomhed med en række specialkompetencer inden for software, hardware og mekanisk design. Årelang erfaring gør, at Conpleks kan hentes ind som sparringspartner til enkelte problemstillinger såvel som til hele udviklingsprocesser fra idé til færdigt produkt. På den måde kan Conpleks Innovation inddrages nøjagtigt på det tidspunkt, der er behov for det.

  Et af de største områder, Conpleks Innovation arbejder med, er embedded software og printdesign til udendørs, mobile robotter til forskellige formål. Derudover rådgiver virksomheden om alt fra miljøtests og overholdelse af internationale standarder til digital elektronik.