• Kreativ og målrettet innovation,
  der leverer varen

  Ved hjælp af klare, velbeskrevne design- og udviklingsprocesser og moderne design- og verifikationsværktøjer er Conpleks Innovation både en konkurrencedygtig og omkostningseffektiv partner

 • Fra idé til færdigt produkt
  på rekordtid

  Med professionelle in-house kompetencer indenfor hardware, software og mekanik udvikler Conpleks Innovation skræddersyede løsninger, der er konkurrencedygtige på både udviklingstid og performance

  Velkommen

  Som erfaren udviklingsvirksomhed ved vi, hvor vigtigt det er at komme både godt fra start og sikkert i mål med en udviklingsopgave. Vores ønske er derfor at bidrage med viden og kompetencer til forskellige udviklingsprocesser, så de kan gennemføres hensigtsmæssigt og professionelt.

  Vores rådgivning indenfor software, hardware og mekanik kan løfte enhver udviklingsproces, idet vi har den nødvendige erfaring med at udvikle innovative og avancerede løsninger. Vi er yderst professionelle og mestrer fleksible og agile processer, hvor vores forskellige designkompetencer kommer i spil på en engageret og målrettet måde.

  Det særlige ved Conpleks er, at vi både kan gennemføre et udviklingsforløb fra idé til færdigt produkt, og at vi kan gå ind og håndtere enkelte dele. Det vil sige, vi kan bidrage på ethvert stadie af en udviklingsproces. Derudover laver vi prototyper, som kan varieres efter behov. Det vil sige fra indledende idétests med kosteffektive proof of concepts og mockups til produkttro prototyper.