Spændende praktikantstillinger i efterårssemesteret

Hos Conpleks krydses der i øjeblikket fingre for, at der kommer så meget kontrol over COVID 19-situationen, at det bliver muligt at modtage praktikanter til efteråret, hvormed en årelang tradition kan holdes ved lige. For det betyder meget for virksomheden at kunne stå til rådighed for og give praktikanterne et læringsrum, hvor de kan afprøve deres teoretiske viden på virkelige opgaver.

Conpleks søger to praktikanter til efterårssemestret med forventet opstart i september, herunder en til softwareudvikling og en til udvikling af cloudløsninger begge indenfor udendørs, mobile robotter. Conpleks arbejder løbende med robotudvikling af både eksisterende og nye robotter, hvormed der bliver nok at se til for praktikanterne. Desuden vokser den egenudviklede cloud, Conpleks Clara Cloud, hele tiden både i forhold til antallet af tilkoblede køretøjer, brugere og funktioner.

Praktikant til cloududvikling

 

Praktikant til udvikling af cloudløsninger
Ud over at prøve kræfter med alle aspekter fra design og specifikation til test og dokumentation kommer praktikanten til at arbejde med udvikling af JavaScript til back- og front-end til virksomhedens app- og cloudløsninger. Nærmere bestemt med værktøjer såsom Cordova og Android samt Node.js og AngularJS. Det hele samles og struktureres i Conpleks’ agile udviklingsproces, som praktikanten kommer til at blive en aktiv del af, herunder gennem løbende sprintmøder.
(Indsæt billede med link til PDF)

 

 

 

Ingeniørpraktikant til softwareudviklingPraktikant til softwareudvikling
For praktikanten, der skal arbejde med softwareudvikling, vil stillingens hovedfokus primært være på styrings- og reguleringsopgaver kombineret med opgaver indenfor hardware til navigation og positionering af robotter. Dertil kommer der opgaver med implementering af øvrige robotfunktioner. Arbejdet kommer til at indeholde embedded programmering i C, C++, Python og frameworket ROS (Robot Operating System).
(Indsæt billede med link til PDF)

 

 

En interessant hverdag
Conpleks garanterer to interessante praktikantstillinger med god balance mellem faglige udfordringer og relevant sparring fra en række dedikerede og dygtige kolleger. Foruden udvikling af udendørs, mobile robotter arbejder virksomheden også med professionel R&D-rådgivning indenfor software, hardware og mekanisk konstruktion. Ligesom Conpleks deltager i forskningsprojekter med både danske og internationale partnere.

Ansøgningsfristen for begge praktikantstillinger er 8. juni 2020. For yderligere information se venligst stillingsopslagene.