Historie

Conpleks består af de to virksomheder Conpleks Robotech og Conpleks Innovation. Conpleks Innovation blev grundlagt i 2010 af Hans Knutsson og Tom Simonsen, og i 2016 udvidede de Conpleks-forretningen med Conpleks Robotech.

Conpleks Innovation tilbyder professionel rådgivning indenfor software, hardware og mekanik til alle former for forsknings- og udviklingsprojekter. Conpleks Robotech arbejder primært med salg og levering af robotsoftware på licens og controllerhardware til udendørs, mobile robotter. På få år er Conpleks Robotech vokset gevaldigt og repræsenterer omkring 80 % af den samlede Conpleks-forretning.

Teknisk viden og knowhow er grundlaget for Conpleks, og med en gruppe dygtige og højtuddannede medarbejdere er Conpleks Innovation og Conpleks Robotech stærke og solide samarbejdspartnere. Fra hovedkvarteret i BusinessPark Struer servicerer virksomhederne både danske og udenlandske virksomheder i alle størrelser.

Det innovative virksomhedsfællesskab, der hersker i BusinessPark Struer, passer godt til Conpleks. Samtidig er Struer generelt en by med mange målrettede og teknologisk funderede erhvervsdrivende, hvorfor iværksætteri er en stor del af Struers DNA. Dette er en af grundene til, at Struer i dag går under navnet Lydens by.

BusinessPark Struer - fællesskab og kontormiljøer    Logo Lydens By struer