Prototyper

En prototype er en ”simpel visualisering” af et produkt, der bruges til at teste jeres idé. Prototyper er medvirkende til, at man kan komme hurtigere på markedet. Metoden er bygget på princippet om at fejle hurtigt, eksperimentere frit og lære undervejs for at nå det ønskede resultat. At finde fejl gør en klogere på produktet og optimerer løsningerne.

Hver dag opstår der tusindvis af nye idéer for at løse et specifikt problem. Det er langt fra dem alle, der bliver ført ud i livet og ingen kan med absolut sikkerhed sige, om deres idé vil fungere i praksis. Nogle gange fejler selv fantastiske idéer, fordi de er for komplekse at bruge eller forstå. Her kan Conpleks hjælpe dig rigtig godt på vej til en optimal løsning.

 

Hvorfor vælge Conpleks:

  • Hos Conpleks forstår vi den afgørende rolle, prototyper spiller i udviklingen af et produkt. Prototyper fungerer som et fundament for at teste koncepter, forbedre designs og sikre produkter.
  • Vi ønsker at medvirke til, at I får omkostningseffektive og virkelighedstro løsninger, der gør det muligt for jer at omsætte jeres visioner til virkelighed.
  • Hos Conpleks har vi specialiseret os i at skabe proof of concepts og mockups. Dette vil blive skræddersyet til dit unikke behov, hvilket muliggør, at vi kan få undersøgt levedygtigheden af din idé og få testet idéen på så tidlig et stadie som muligt.
  • Vi vil kunne hjælpe med udviklingen af produktkoncepter – både når den specifikke idé stadig er i sin opstart, men også hvis I skulle være længere i jeres udvikling af et givent produkt. Vi gør vores til at sikrer, at jeres idé(er) bliver grundigt undersøgt og forbedret, samtidig med at vi også giver vores besyv med.

 

Identifikation af problemer og minimering af risiko:

 
Prototyper baner vejen for, at man kan opdage mulige udfordringer i produktudviklingen. Dette giver dig muligheden for, at du proaktivt kan håndtere eventuelle udfordringerne, der kan opstå. Ved at opdage og konkretisere dette så tidligt som muligt, sparer det dig for værdifuld tid og ressourcer. Dette ville ellers have været investeret i at udvikle et produkt, der måske ikke efterkommer markedets krav.

I bund og grund vil et samarbejde med Conpleks udruste dig med den rette knowhow. Dette er nødvendigt for at kunne komme godt og sikkert igennem produktudviklingen. Dette er lige fra konceptvalidering til problemløsning.

Conpleks er her for at støtte din virksomhed på hvert skridt af rejsen. Giv os et kald eller send os en e-mail, så vi kan hjælpe jer i den rigtige retning.
Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Conpleks makes cost effective moackups