Udfordrende praktikmuligheder med værdifuld læring og udvikling

Conpleks sætter stor pris på at være vært for praktikanter og at fremme et miljø med praktisk læring, der giver praktikanter mulighed for at anvende deres teoretiske viden på praktiske opgaver. I øjeblikket søger Conpleks to ingeniørstuderende til det kommende efterårsemester, der planlægges at begynde i september. Mens den ene stilling lægger vægt på cloud-udvikling, og den anden fokuserer på softwareudvikling, indebærer begge roller arbejde med udendørs, mobile robotter.

Jobopslag

 

Front-end og back-end udvikling
Student internships at Conpleks within software

Conpleks har udviklet cloudløsningen Clara Cloud, som både sender data til og samler data fra robotterne. Antallet af tilkoblede robotter, brugere og funktioner på clouden stiger støt hele tiden.
Arbejdet med front-end og back-end på clouden indeholder opgaver med alt fra design og specifikation til test og dokumentation. De primære programmeringssprog er JavaScript, Angular og AngularJS samt Node.js. Derudover bliver praktikanten inddraget aktivt i de løbende sprintmøder, som kendetegner Conpleks’ arbejdsproces.

 

 

 

Jobopslag - ingeniørstuderende søges

 

Praktikant til softwareudvikling
Software engineering students as interns

Hovedopgaverne indeholder embedded programmering i C, C++, Python og frameworket ROS.
For at teste softwaren kommer praktikanten ikke kun til at arbejde med simuleringsprogrammer, men derimod til at udføre deciderede testkørsler. Derudover kan der komme forskellige opgaver indenfor hardware til navigation og positionering samt implementering af øvrige robotfunktioner. Sidst men ikke mindst, er det en fast del af arbejdet at deltage i de løbende sprintmøder, som kendetegner virksomhedens arbejdsprocesser.

 

 

 

En interessant hverdag

Conpleks garanterer to spændende praktikstillinger med god balance mellem faglige udfordringer og relevant sparring fra en række dedikerede og dygtige kolleger. Foruden udvikling af udendørs, mobile robotter arbejder virksomheden også med professionel R&D-rådgivning indenfor software, hardware og mekanisk konstruktion. Ligesom Conpleks deltager i forskningsprojekter med både danske og internationale partnere.