Mød softwarepraktikant Sherin Khalil, det nyeste medlem af vores ingeniørteam

Her er Sherin Khalil, vores seneste ingeniørpraktikant!

Selvom hun har en stor interesse i cybersikkerhed, var hendes fokus, da hun søgte praktikplads dette forår, på automatiseringsteknologier, brugergrænseflader og nogle af de teknologier, der anvendes af Conpleks, og det var et godt match. Og med boligforhold arrangeret, var det afsted til Struer og den storslåede blæsende natur i Vestjylland.

I dag arbejder Sherin som softwareudvikler-praktikant og tilegner sig stor indsigt i udviklerteamets forskelligartede aktiviteter og opgaver gennem arbejde med scrum, daglige stand up møder og sprints og hvordan dette relaterer sig til virkelige kunder, krav og projekter. Arbejdet fokuserer meget på Conpleks’ cloud tjenester og database-API’er samt frontend brugergrænseflade, backend og app-udvikling til slutbrugere ved hjælp af Angular frameworks, Ionic og TypeScript.

“Fra den allerførste dag følte jeg mig virkeligt som en del af teamet hos Conpleks. Mine nye kolleger er utroligt hjælpsomme og altid klar til at hjælpe, når jeg har spørgsmål. Jeg lærer en masse og udvikler nye værdifulde færdigheder og forbinder med et hold af meget kloge mennesker.”

Hvis du leder efter en praktikplads hos Conpleks i efteråret, så følg os her og hold øje med praktikpladser for efteråret 2024, der snart bliver lagt ud…